
Szybkie płatności bankowe,
Skład:
- płatki żytnie
Zastosowanie:
-
jako dodatek do jogurtów, musli, owoców i deserów.
- Można dodawać do zup mlecznych, lub warzywnych.
Zagotować 500 ml. wody lub mleka. Wsypać około 75 g płatków. Gotować około 10 min.na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Kraj pochodzenia: Niemcy
Alergeny: Gluten
Może zawierać seler, gorczyce, soję, łubin, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
Wartość energetyczna: | 1165 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: | 1,6 g, |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,24 g |
Węglowodany: | 69 g |
w tym cukry: | 0,9 g |
Białko: | 8,5 g |
Sól: |
0 g
|
Rodzaj opakowania | Masa netto opakowania jednostkowego | Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym | Ilość opakowań zbiorczych na palecie |
Torba | 500 g | 5 | 161 |
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzję
Płatki żytnie BIO 500 g |