Makarony stanowią narodowe danie we Włoszech oraz w krajach Dalekiego Wschodu Oryginalne makarony produkowane na Węgrzech. Bez żadnych dodatków. Świeże jaja. Makaron to przede wszystkim źródło węglowodanów. W jego skład wchodzą też: białko, tłuszcze, błonnik, witaminy i minerały. W makaronie możemy też znaleźć witaminę B1, witaminę B6, PP oraz kwas foliowy, a także żelazo, magnez.
W tej kategorii znajdziesz makarony pakowane w torby : 250g oraz 2,5 kg
Pliki cookie i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.