Szybkie płatności bankowe,
Sól zapakowana w piękny szklany słoiczek z elegancką czarną nakrętką.
Mnisi koreańscy i buddyjscy przygotowywali te sól morska w sposób tradycyjny, była ona wykorzystywana do celów rytualnych jako sól uzdrawiająca oraz do przyprawiania swoich ubogich dan. W Korei do dziś wypala się sól w trzcinie bambusowej od jednego do dziewięciu razy i tak przygotowana sól sprzedaje się jako rarytas w całym świecie. Tak wypalana sól charakteryzuje się wysoka zawartością substancji mineralnych, których zawartość wzrasta wraz z ilością procesów spalania.
Koreańska sól bambusowa idealnie sprawdzi się do dań kuchni koreańskiej na bazie ryżu. Często używana do surowych warzyw.
Składniki: Sól morska palona w trzcinie bambusa
Kraj pochodzenia: Korea
Produkt może zawierać seler, gorczyce, mleko (łącznie z laktozą), gluten oraz soję.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Datę spożycia podano na opakowaniu .
Liczba opinii: 2
Data dodania: 03 czerwca 2024
Jako producenci żywności, mamy niezwykle ważny obowiązek prawny informowania konsumentów o potencjalnych alergenach zawartych w naszych produktach. Obowiązek ten nie oznacza jednak, że określone alergeny muszą znajdować się w każdym produkcie. Niemniej jednak, nawet najmniejsze ślady alergenów, które mogą wystąpić w wyniku procesów produkcyjnych, muszą być jasno wskazane na etykiecie. Etykiety na opakowaniach muszą być zgodne z obowiązującymi przepisami prawa, które są rygorystyczne i precyzyjne. Zatem jest to 100% sól morska palona w trzcinie bambusa
Ocena: 5/5
Data dodania: 30 maja 2024
Dlaczego w soli może znajdować się mleko,gorczyca,soja skoro podstawowym składnikiem jest bambus i sól,coś chyba nie halo z tą solą bambusową
Ocena: 1/5
Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.